Меню

Сортування:по імені

Шланг для харчових продуктів PCV VIN харчовий

Матеріал шланга: м'який прозорий харчової ПВХ.
Зміцнення: жорсткий, ударостійкий ПВХ.
Робоча температура: від - 15 ° С до +60 ° С.
Детально

Призначення рукавів з ПВХ спіраллю з харчового ПВХ

На підприємствах з випуску продуктів харчування напірно-усмоктувальні шланги з ПВХ використовуються набагато частіше, ніж будь-які інші трубопроводи. Це стосується як самих виробничих процесів, так і расфасовочного ділянки.

Такий великий попит на ПВХ рукавапояснюється високою екологічністю і зносостійкістю розглянутих виробів. Саме тому економічні, зручні ПВХ шланги напірно-всмоктуючого типу застосовуються для пересування:

• рідин - питної та непитної води, напоїв з вмістом спирту до 25-28% і без нього, молока, молокопродуктів, соків, а також мінеральних вод та оцту;

• жирів і продуктів з високим вмістом жиру - соняшникової олії, майонезу;

• сипучих середовищ - круп, пластівців, борошна, солі, цукру;

• інших продуктів харчування - пюре, морозива, фаршу, кетчупу.

 

Існує велика кількість аналогів, які виготовляються багатьма заводами світу.